EEN TOEVLUCHTSOORD
VOOR BIERLIEFHEBBERSBIERLIEFHEBBERS

Midden in de weelderige achtertuin van Bram, waar wilde zwijntjes ooit dartelden als vrolijke bierconnaisseurs, is nu de gezellige thuishaven van Brouwerij het Zwijn gevestigd. Deze kleine herberg is niet zomaar een plek, het is een bierig toevluchtsoord waar verschillende bierliefhebbers samenkomen en zich verliezen in een wereld van heerlijke speciaalbieren.

Naast een uitgebreid aanbod aan bier ontstond hier een bijzonder verhaal. Twee liefhebbers, gedreven door hun passie voor het gerstenat, konden niet anders dan meer willen. Zo werden aan de bar, op een viltje, de allereerste smaken en ideeën vastgelegd. Het resultaat? Een schat aan recepten die met toewijding en een microbrouwerij-opstelling worden gerealiseerd. Hier draait alles om brouwen, proeven en genieten, en dat alles in een drievoudige dosis gezelligheid. Het Zwijn werd geboren, niet alleen als een brouwerij maar als een levendig verhaal dat elke slok tot een vrolijk avontuur maakt.

BRAM VAN DEN ASSEM

Bram van den Assem is de hoofdbrouwer van Brouwerij het Zwijn. Geruchten gaan dat zijn geheime ingrediënt een vleugje zwijn-snor is, maar dat is waarschijnlijk gewoon een fabeltje in het brouw-geruchtencircuit. Proost op Bram en zijn bruisende brouwsels – het enige wat hier serieus is, is de hoeveelheid schuim op mijn glas!

MARTIN DE BEER

Martin de Beer, de sjouwende bierdrager van Brouwerij het Zwijn, staat bekend om zijn onnavolgbare sjouwwerk- hij noemt het de "berenklauw-methode". Geruchten gaan dat zijn bier zo knuffelbaar is dat zelfs hopfobische mensen erdoor omhelzingen worden verleid!

WOUTER RIJKEN

Wouter Rijken, de trouwe (hulp)brouwer van Brouwerij het Zwijn, noemt zichzelf de "hoppende assistent" en beweert dat zijn geheime kracht een onfeilbaar gevoel voor bierspeling is. Ze zeggen dat zijn favoriete bierstijl "IPA" staat voor "Incessant Probeer Altijd!"

HUIB DIELTJENS

Huib Dieltjens, de enige net-niet-brouwer bij Brouwerij het Zwijn! Hij is het creatieve én visuele brein achter deze zwijnenstal. Zijn grootste bijdrage? Naast het zijn van de smaakfluisteraar, bedenkt hij ook de nodige bierwoordspelingen. Hierdoor wordt elk slokje een "huibarische" ervaring!

ER ZIT MUZIEK
ININ DIE ZWIJNEN

Bij het nuttige van Het Zwijn bier hoort smerig lekkere muziek. Dus open een heerlijk bier, druk op de Spotify play button en geniet optimaal! Op het Zwijn. Proost.