Tapkraan
take-over

Vanaf zondag 21 april 2024 om 14:30 uur zal de nieuwe tripel van Brouwerij Het Zwijn, genaamd “PotverDrie”, rijkelijk uit de tapkranen van ‘t Taphuys Tilburg vloeien! Om dit te vieren, organiseert Brouwerij Het Zwijn in samenwerking met ‘t Taphuys Tilburg een ludieke “Tapkraan Take-Over”!

Tijdens deze zondagmiddag borrel presenteren we onze nieuwe tripel “PotverDrie” en proosten we op de unieke samenwerking samen met ‘t Taphuys Tilburg. Ben jij erbij? Meld jezelf nu aan via onderstaand formulier en laat ons weten of je komt. Hopelijk tot dan.

Locatie: ‘T Taphuys Tilburg | Aanvang: 14:30 uur

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

We hebben een nieuwe tripel gebrouwen en we willen deze graag aan jullie laten proeven! Bovendien hebben we vanuit Brouwerij Het Zwijn het genoegen om twaalf maanden lang de tapkraan over te nemen bij ‘t Taphuys Tilburg. Dat is reden genoeg om dit eens goed te vieren. Ben je van van de partij? Meld je dan voor 14 april 2024 aan via het contactformulier op deze pagina. Hopelijk tot dan!

Je bent vanaf 14:30 uur van harte welkom bij ‘t Taphuys Tilburg.

‘t Taphuys is een ontmoetingsplek voor iedereen! Zij zijn 7 dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner. De unieke tapwanden met een uitgebreid assortiment van 40 tot 100 bieren en 32 tot 80 wijnen staan centraal. Bij deze wanden kun je zelf tappen, proeven, ontdekken en borrelen!

‘T Taphuys Tilburg is gelegen aan het Piusplein 10 in Tilburg. Als je met de auto komt, kun je parkeren bij Heuvelpoort of Emmepassage.

Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan is het ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station van Tilburg. Je reis plannen gemakkelijk én snel via OV9292.